Κωφοκωτσιος Ηλιας

Ο Ηλίας Κωφοκώτσιος είναι 20 ετών και είναι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ. Ήδη από τα μαθητικά του χρόνια είχε μια αγάπη για συνέδρια τύπου προσομοίωσης συνεδριάσεων του ΟΗΕ, μια αγάπη που διατηρείται μέχρι και σήμερα με τα συνέδρια «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη». Δηλώνει έτοιμος για άλλη μια φορά να αγωνιστεί έτσι ώστε και αυτό το συνέδριο να στεφθεί με επιτυχία και να γίνει ίσως η αφορμή για κάποιους να δουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά και κάνουν το πρώτο βήμα για να αλλάξουν τον κόσμο.

ΠΟΔΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Ποδιώτης είναι 20 ετών και κατάγεται από την Ρόδο. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με κατευθυνση το μάρκετινγκ. Είναι τιμή του, καθώς δηλώνει, να αποτελεί και φέτος μέρος της ομάδας των εθελοντών, μιας ομάδας που κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μια ομάδας που ο ρόλος είναι πολύ σημαντικός για την ομαλή λειτουργία του συνεδρίου. Εκφράζει την ανυπομονησία του για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εύχεται να αποτελέσει αυτό μια ευχάριστη εμπειρία για όλους.

ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

Η Αμανατιάδου Παρθένα είναι 19 ετών και φοιτεί στο τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ήδη από τα σχολικά της χρόνια έχει συμμετάσχει σε μία σειρά διαφορετικών προσομοιώσεων όπως η Βουλή των Εφήβων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων και σε τοπικό δημοτικό συμβούλιο. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό μέσα από περιβαλλοντικές, θεατρικές και άλλου είδους δράσεις ενώ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την συγγραφή άρθρων και ποιημάτων λαμβάνοντας διάκριση στο παρελθόν. Επίσης έχει λάβει μέρος σε αγώνες ρητορικής παρακολουθώντας σχετικούς κύκλους σεμιναρίων.

ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Η Ευτυχία Ιωαννίδη είναι 20 ετών και διανύει το τρίτο έτος των σπουδών της στη Νομική σχολή του Α.Π.Θ. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την εκμάθηση της ισπανικής, τη μουσική και τον αθλητισμό. Στο ΜΡΔ είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει και πραγματικά ανυπομονεί να ξεκινήσει.

ΛΑΖΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Κωνσταντίνα Λαζαρίνα είναι 20 ετών και σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο συνέδριο «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αναλάβει την αρμοδιότητα της Υπεύθυνης Εθελοντών.

ΡΟΥΜΠΙΔΟΥ ΣΑΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Η Νικολέττα Ρουμπίδου –Σακαλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι τριτοετής φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και είναι απόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «De la Salle». Έχει άριστες γνώσεις της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας και πολύ καλές γνώσεις πληροφορικής. Από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα ως μέλος της ΧΑΝΘ συμμετείχε σε πολλές δράσεις, εργασίες και προγράμματα. Έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών στο εξωτερικό (Grenoble) και στην Ελλάδα σε ρόλους Ρήτορα, χρονομέτρη και φωτογράφου, καθώς επίσης και σε ευρωπαϊκές εβδομάδες ιστιοπλοΐας «le FrenchShip». Πιστεύοντας στις αξίες της αδελφοσύνης, του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετείχε εθελοντικά σε συνέδρια, ημερίδες και στον Σύλλογο «Πηγή Ζωής». Η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική την οποία και σπουδάζει, η φωτογραφία καθώς και τα ταξίδια και ο κινηματογράφος.