ΜΑΡΙΑ ΚΩΦΟΚΩΤΣΙΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Η Μαρία Κωφοκώτσιου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και είναι 21 ετών. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων “ο Απόστολος Παύλος” και τεταρτοετής φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα σχολικά αλλά και φοιτητικά της χρόνια έχει συμμετάσχει σε μοντέλα προσομοίωσης του ΟΗΕ ως διπλωμάτης, προσέφερε όμως και εθελοντικά σε παρεμφερή συνέδρια και εκδηλώσεις. Ανυπομονεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΜΡΔ 2023 και ελπίζει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις που επιφυλάσσει.

 

 

ΜΑΡΙΑ ΝΙΤΣΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Η Μαρία Νίτσα είναι 19 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2022 αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» και πλέον είναι δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έζησε για πρώτη φορά την εμπειρία του ΜΡΔ ως διπλωμάτης το 2016-την πρώτη χρονιά διοργάνωσης του συνεδρίου- και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά συνέδρια και προσομοιώσεις του ΟΗΕ στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ως μαθήτρια ήταν μέλος της ομάδας ρητορικής του σχολείου της και συμμετείχε στους αντίστοιχους ρητορικούς αγώνες. Ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία του ΜΡΔ και πάλι και να θυμηθεί την ένταση του συνεδρίου, αυτή τη φορά ως μέλος της ομάδας εθελοντών.

 

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ

υπευθυνοσ εθελοντων

Ο Ορέστης Κατσανεβάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 20 ετών. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων “Ο Απόστολος Παύλος” και τριτοετής φοιτητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στις τάξεις της 3ης γυμνασίου και της 1ης Λυκείου συμμετείχε σε μοντέλο προσομοίωσης του ΟΗΕ ως διπλωμάτης. Ανυπομονεί να προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες του στο ΜΡΔ 2023 για την πραγμάτωση ενός επιτυχημένου συνεδρίου.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΦΙΝΗ

υπευθυνη εθελοντων

Η Ασπασία Κυριαφίνη έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη και είναι 19 ετών. Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια “ο Απόστολος Παύλος” και είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά την διάρκεια των σχολικών αλλά και φοιτητικών της χρόνων έχει προσφέρει  ως εθελόντρια πολλές φορές στο συνέδριο. Ο ενθουσιασμός της για το φετινό συνέδριο είναι μεγάλος ελπίζει να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση αυτό επιφυλάσσει.

 

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΦΙΝΗ

υπευθυνη εθελοντων

Η Μαρία Κυριαφίνη έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη και είναι 18 ετών. Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια ο Απόστολος Παύλος και είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Όσο υπήρξε μαθήτρια στο γυμνάσιο και στο λύκειο πήρε μέρος σε παρόμοια συνέδρια ως εθελόντρια και ως διπλωμάτης. Ως πρώτη της φορά σαν υπεύθυνη εθελοντών στο φετινό συνέδριο ελπίζει να ανταπεξέλθει επαρκώς στα καθήκοντά της και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί.