Τελετή Λήξης του ΜΡΔ 2018!

posted in: Τελευταία Νέα | 0

Η Τελετή Λήξης του #ΜΡΔ2018 δεν θα ήταν τόσο λαμπερή χωρίς την παρουσία και την ενέργεια ορισμένων προσώπων!

Ευχαριστούμε ειλικρινά την κα Nicole Kazantzidou για την υπέροχη παρουσίαση κατά την οποία μας μετέδωσε όλη της την αισιοδοξία και τη θετική της διάθεσης!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευρωβουλευτή κα Μαρία Σπυράκη που μας τίμησε με την παρουσία της και μας προσέφερε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Φεβρουάριο!

Ευχαριστούμε ακόμα τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Φάμελλος Σωκράτης που με την παρουσία του τόνισε τη σημασία του Στόχου 13 του ΟΗΕ “Στόχος για το περιβάλλον” στον οποίο ήταν αφιερωμένο το φετινό συνέδριο!

Επίσης στέλνουμε τις ευχαριστίες μας στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρό του κ. Stathis Koutsochinas που με την στήριξή τους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου και υποστήριξαν τη συμμετοχή του Εννιάχρονου Γλωσσικού Σχολείου Αργυροκάστρου «Παντελή Σωτήρη»!

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν και στον Δρ. Damianos Serefidis από το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που κάθε χρόνο βρίσκεται στο πλευρό της προσομοίωσής μας!

Και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Δρ. Paroula Naskou-Perraki, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και νονά της μαθητικής προσομοίωσης “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη”, η οποία συνέβαλε όσο κανείς άλλος στην επιτυχία της διοργάνωσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *