Τα Προεδρεία στο πλευρό των Μαθητών-Διπλωματών

posted in: Τελευταία Νέα | 0

Τα μέλη των Προεδρείων της μαθητικής προσομοίωσης “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη” βρέθηκαν στο πλευρό των Μαθητών-Διπλωματών στο πλαίσιο του ΜΡΔ 2017. Η εμπειρία ήταν μοναδική και για τις δύο πλευρές.

“Μεγάλη η χαρά και ο ενθουσιασμός μου να συναναστρέφομαι με παιδιά που αποτελούν πρότυπα για όλους μας. Το συνέδριο αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσει μια γιορτή της δημοκρατίας, του αλληλοσεβασμού και της αλληλοκατανόησης. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές!“, αναφέρει ο Παναγιώτης Μουμτσάκης.

Και η Μαρία Δαλαμήτρα προσθέτει: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που, ως βοηθός-καθοδηγήτρια του ΓΕΛ Λιτοχώρου για το ΜΡΔ, είχα την ευκαιρία να συνεπικουρήσω τους εν δυνάμει μαθητές-διπλωμάτες στην προετοιμασία τους για το συνέδριο, να βιώσω από κοντά τις απορίες τους και να περάσουμε δημιουργικό χρόνο μαζί, κατανοώντας τη διαδικασία λειτουργίας ενός τόσο σημαντικού διεθνούς οργανισμού όπως ο ΟΗΕ!”

Ενθουσιασμένες με την πολύ ωραία εμπειρία δηλώνουν και η Χρυσούλα Γκανά με την Ελισάβετ Παπαθανασίου: “Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα που θα συμμετέχουν στη μαθητική προσομοίωση “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη” και είναι τιμή μας να τους βοηθήσουμε ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Η μεγαλύτερη προσομοίωση του ΟΗΕ στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που παραχωρούν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη από 15 έως 17 Δεκεμβρίου 2017. Εσύ θα λείπεις;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *