Νικόλας Μπλούνας, Υπεύθυνος Εθελοντών

 

Ο Νικόλαος Μπλούνας είναι 20 ετών και σπουδάζει στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Η εμπειρία του σε προηγούμενα συνέδρια περιλαμβάνει ποικίλες συμμετοχές τόσο σε MUN όσο και σε άλλου τύπου προσομοιώσεις, γεγονός που συμβάλλει θετικά στην οργανωτική του δυνατότητα και ικανότητα. Αναλυτικά έχει συμμετάσχει σε πληθώρα MUN, TMUN και ACMUN, όπου στο committee του ICJ έχει βραβευτεί και ως Best Judge. Παράλληλα, έχει λάβει μέρος σε συνδιασκέψεις του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Νέων (ΕΥΡ), όπου διακρίθηκε και προτάθηκε σε διεθνές συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο και παρακολούθησε. Τέλος, ρητορικοί και λοιποί μαθητικοί διαγωνισμοί συγκαταλέγονται στην εμπειρία του, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής όσο και οργάνωσης.

 

 

 

 

Ερατώ Φεσσατίδου, Υπεύθυνη Εθελοντών

 

Η Ερατώ Φεσατίδου είναι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Από το 2012 επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ρητορικούς λόγους λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές προσομοιώσεις-μοντέλα Ηνωμένων Εθνών, εθνικές και μια διεθνή συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων και πανελλήνιους διαγωνισμούς ρητορικής, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις. Αποτελεί ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, της ELSA Thessaloniki, της AIESEC Greece και της Χ.Α.Ν.Θ. Ασχολείται με τον εθελοντισμό όντας εκπαιδεύτρια στα χειμερινά προγράμματα εκπαίδευσης στελέχων της Χ.Α.Ν.Θ, καθώς και στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ Αγ. Νικολάου.

 

 

 

 

Γιάννης-Άγγελος Μπελής, Βοηθός Εθελοντών

 

Ο Γιάννης-Άγγελος Μπελής είναι πρωτοετής φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ και απόφοιτος του κολεγίου “De la Salle”. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μοντέλων προσομοίωσης οργανισμών, όπως και σε διαγωνισμούς ρητορικής και αντιλογίας τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα, παρουσιάζει αξιοσημείωτη δράση στον εθελοντισμό. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών και χημείας, ενώ ιδιαίτερη έχει υπάρξει η ενασχόλησή του με το σχέδιο, το θέατρο και το Τάε Κβον Ντο.