Κατερίνα Μπελή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας

 

Η Κατερίνα Μπελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και διανύει το τρίτο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Τα τελευταία χρόνια έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό μαθητικών και φοιτητικών συνεδρίων και προσομοιώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτει άριστες γνώσεις αγγλικών και γαλλικών, καθώς και κάποιων ιταλικών και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει αρχισυντάκτρια σε ενημερωτική ιστοσελίδα, ενώ σήμερα εργάζεται στο Γραφείο Τύπου γνωστής αθλητικής διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

Θεοφανή Λώλα, Υπεύθυνη Αρχισυνταξίας

 

Η Λώλα Θεοφανή είναι απόφοιτη Προπτυχιακού της Σχολής Πολιτικών Επιστημών και Μεταπτυχιακού στο Digital Media, Communication and Culture της Σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως μεταφράστρια, δηλώνει πρώην ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογραφεί κατά καιρούς. Όνειρο της αποτελεί η ενασχόλησή της με την Δημόσια Διπλωματία και τη Στρατηγική Επικοινωνία σε συνδυασμό με τα Νέα Μέσα, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και προσομοιώσεων οργανισμών ως αντιπρόσωπος σε επιτροπές, ως Δημοσιογράφος και ως Co-Editor.

 

 

 

 

 

Καλλιόπη Καλύμνιου, Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

 

Η Καλλιόπη Καλύμνιου σπουδάζει στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και είναι μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού «MAXMAG». Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας στην 1η Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων & Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

 

 

 

 

 

Ομάδα Αρχισυνταξίας

 

Χρυσούλα Οικονομίδου

 

Η Χρυσούλα Οικονομίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Αποφοίτησε από  το Ελληνογαλλικό Κολέγιο «Δελασάλ» και εισήχθη 5η στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Ως μαθήτρια συμμετείχε σε διάφορα μαθητικά συνέδρια όπως το HMCE. Ως φοιτήτρια το ενδιαφέρον της για τέτοιου είδους διοργανώσεις σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν στην προετοιμασία και την διοργάνωση μαθητικών αγώνων, συνεδρίων και εκδηλώσεων. Φιλόδοξη και γεμάτη όρεξη για προσφορά απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες εμπειρίες και προκλήσεις όπως το ΜΡΔ.

 

 

 

 

Μαρία Ποντσιχίδου

 

Η Μαρία Ποντσιχίδου είναι δευτεροετής φοιτήτρια του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επέλεξε να ακολουθήσει τον κλάδο της δημοσιογραφίας, καθώς δημοσιογράφος είναι αυτός που, εκ των υστέρων, ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων. Έχει άριστη γνώση Αγγλικών επιπέδου Proficiency, ενώ μαθαίνει και Γερμανικά. Παράλληλα, είναι μέλος αρκετών εθελοντικών οργανώσεων, καθώς θεωρεί τον εθελοντισμό ως ύψιστη μορφή κοινωνικής ευαισθησίας, και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα προσομοιώσεων των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

 

 

 

Δημοσιογραφική Ομάδα