ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αγαπώντας τη θάλασσα και την τέχνη. Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια «ο Απόστολος Παύλος» και συνεχίζει τις σπουδές της ως τριτοετής φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Έχει συμμετάσχει σε αρκετά workshops ρομποτικής και καινοτομίας, σε πανελλήνιους διαγωνισμούς – όπως το Young Business Talents – καθώς επίσης και σε όλες τις εθελοντικές δράσεις του σχολείου της. Έλαβε μέρος σε σχεδόν όλες τις διοργανώσεις ΜΡΔ και ΑΡΤ που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ως εθελόντρια και ως μέλος της Η.Υ. Έχοντας αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία στον τομέα λειτουργείας του συνεδρίου, έρχεται φέτος να δοκιμάσει της δυνάμεις της ως υπεύθυνη της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 19 ετών, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος». Φοιτά στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διανύοντας το δεύτερο έτος των σπουδών του. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τον ανερχόμενο τομέα της ρομποτικής. Πιο συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε αρκετά workshops όπως το ACSTAC του κολλεγίου Ανατόλια, ενώ εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα υπολογιστικά συστήματα. Στο μέλλον, θέλει να ασχοληθεί με τους ψηφιακούς αυτοματισμούς και την χρήση της ρομποτικής στις βιομηχανικές μονάδες. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμμετάσχει στο ΜΡΔ, με την πρώτη να ήταν ως εθελοντής και την δεύτερη ως μέλος της ομάδας ηλεκτρονικής υποστήριξης.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΙΣΤΟΥ

Ο Παντελής Στίγκας είναι 19 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις, ενώ έχει αξιοσημείωτες διακρίσεις στον αθλητισμό σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δραστηριότητες, τόσο σχολικές όσο και εξωσχολικές. Τέλος, μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κατάγεται από την Κεφαλονιά και είναι 18 ετών. Ζει στην Θεσσαλονίκη και φοιτά στο τμήμα των Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε πληθώρα προσομοιώσεις του Ο.Η.Ε., τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά (ΜΡΔ, TMUN), σε αγώνες ρητορικής τέχνης και επιχειρηματολογίας (“Μαθητές-Αγορητές” – ΑΡΤ) αλλά και ως εθελοντής βοηθώντας ολόψυχα για την ομαλή διεξαγωγή των διαφόρων συνεδρίων. Παράλληλα αποτελεί ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας νέων της ΕΕ με συμμετοχή σε συζητήσεις καίριων προβλημάτων τόσο της χώρας όσο και ολόκληρης της Ευρώπης με εκπροσώπους και αρμόδιους φορείς. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στην γαλλική γλώσσα. Τέλος, η επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορους τομείς τον καθιστά ικανό για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Μάξιμος Λαζίδης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι 19 ετών. Σπουδάζει στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα ασχολείται με την μουσική και τον αθλητισμό. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΛΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ο Ιωάννης – Άγγελος Μπελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Βρίσκεται στο 4ο έτος των σπουδών του στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης (TMXA) του ΑΠΘ και είναι απόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «De la Salle”. Από τα σχολικά του χρόνια έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μοντέλων προσομοίωσης οργανισμών στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Παράλληλα, συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και έχει βοηθήσει στη διοργάνωση αρκετών συνεδρίων και εκδηλώσεων. Ασχολείται αρκετά με τα υπολογιστικά συστήματα και ταυτόχρονα με τη δημιουργία τόσο έντυπου όσο και ψηφιακού γραφιστικού υλικού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Η αγάπη του για την επιστήμη της πληροφορικής τον έφερε στη Θεσσαλονίκη, όπου και φοιτεί στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διανύοντας το δεύτερο έτος των σπουδών του. Έχει συμμετάσχει ως μέλος σχολικών αποστολών σε διαγωνισμούς ρομποτικής (WRO Hellas 2017 & 2018) και έχει υπηρετήσει ως μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Υποστήριξης του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ρητορικής τέχνης «Μαθητές Αγορητές – ΑΡΤ 2020». Η φετινή διοργάνωση του ΜΡΔ 2020 θα είναι η δεύτερη διαδοχική της οποίας θα έχει τη χαρά και την τιμή να είναι μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Υποστήριξης. Μεγάλο του πάθος αποτελεί ο αθλητισμός, τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως στάση ζωής. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής του ρουτίνας από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Το άθλημα που τον κέρδισε ήταν το τένις, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει εργαστεί ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών στην παιδική αθλητική κατασκήνωση «Skouras Camp», διαπιστώνοντας τις μοναδικές εμπειρίες και συναισθήματα που μπορεί να χαρίσει σε κάποιον η επαφή με τα παιδιά κάθε ηλικίας. Στον ελεύθερο του χρόνο, αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε διαδικτυακούς ιστοτόπους με θεματικές τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΙΩΣΗΦ ΣΑΑΝΤ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Ιωσήφ Σαάντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με τους υπολογιστές και τη φωτογραφία. Στα 12 του έτη ξεκίνησε να γράφει κώδικα, γεγονός που τον οδήγησε να σπουδάσει στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου και διανύει το 2ο έτος των σπουδών του. Στα σχολικά του χρόνια άρχισε να συμμετέχει σε μαθητικά, καθώς και σε φοιτητικά συνέδρια Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN), ως φωτογράφος. Φέτος όμως λόγω των νέων συνθηκών δεν θα συμμετάσχει ως φωτογράφος, όπως έκανε στο ΜΡΔ 2018 και 2019, αλλά ως μέλος της τεχνικής υποστήριξης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Δημήτρης Τσαλιγόπουλος είναι 22 χρονών, γεννήθηκε και ζεί στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρός είχε μία έλξη με τους υπολογιστές και την διαφορετική λογική τους, και έτσι και τώρα σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ. Με μεγάλο πάθος για τη μουσική, έχοντας συμμετάσχει σε προηγούμενα συνέδρια (ACMUN), διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με προγραμματισμό (Εβδομάδα Κώδικα), καθώς και στο πρώτο συνέδριο ΜΡΔ, θα βρίσκεται φέτος στην Ομάδα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.