ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Γιάννης Γιουτίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 21 ετών, απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος». Φοιτά στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διανύοντας το δεύτερο έτος των σπουδών του. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τον ανερχόμενο τομέα της ρομποτικής. Πιο συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε αρκετά workshops όπως το ACSTAC του κολλεγίου Ανατόλια, ενώ εκφράζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα υπολογιστικά συστήματα. Στο μέλλον, θέλει να ασχοληθεί με τους ψηφιακούς αυτοματισμούς και την χρήση της ρομποτικής στις βιομηχανικές μονάδες. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμμετάσχει στο ΜΡΔ, με την πρώτη να ήταν ως εθελοντής και την δεύτερη ως μέλος της ομάδας ηλεκτρονικής υποστήριξης.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΙΓΚΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΙΣΤΟΥ

Ο Παντελής Στίγκας είναι 21 ετών, γεννήθηκε, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Δουλεύει επάνω στον τομέα της κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδων. Ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ενώ έχει αξιοσημείωτες διακρίσεις στον αθλητισμό σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δραστηριότητες, τόσο σχολικές όσο και εξωσχολικές. Τέλος, μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά  και Γερμανικά. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Βασίλης Παπαστέργιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Η αγάπη του για την επιστήμη της πληροφορικής τον έφερε στη Θεσσαλονίκη, όπου και φοιτά στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διανύοντας το τέταρτο έτος των σπουδών του. Έχει υπηρετήσει ως μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Υποστήριξης του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ρητορικής τέχνης «Μαθητές Αγορητές – ΑΡΤ 2020». Η φετινή διοργάνωση του ΜΡΔ 2023 θα είναι η τέταρτη της οποίας θα έχει τη χαρά και την τιμή να είναι μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Ανδρέας Σαρηγιαννίδης μένει στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητής στο τμήμα Μηχανολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στις Σέρρες. Στόχος του είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να ασχοληθεί στον τομέα της βιομηχανίας. Παράλληλα ασχολείται με την μουσική. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

ΒΑΪΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Βάιος Ριζούλης είναι 20 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διανύει το δεύτερο έτος σπουδών. Έχει γνώσεις πληροφορικής και μιλάει αγγλικά. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο που είναι η μεγάλη του αγάπη και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Το 2023 είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ηλεκτρονικής υποστήριξης αναζητώντας νέες εμπειρίες στον τομέα της πληροφορικής.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Κυριάκος Σουσλόγλου είναι 20 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Είναι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το ενδιαφέρον του για την πληροφορική άρχισε από την δευτέρα λυκείου όταν ήρθε σε επαφή πρώτη φορά με το μάθημα ΑΕΠΠ. Του αρέσει επίσης πολύ ο αθλητισμός, να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα και να διασκεδάζει με την παρέα του.
Το 2023 είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ηλεκτρονικής υποστήριξης

 
 

ΜΑΙΡΗ ΤΑΧΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Μαίρη Τάχου είναι 20 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι φοιτήτρια στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μικρότερη ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, στα αθλήματα τάε κβον ντο και βόλεϊ. Ασχολείται επίσης με τη μουσική και συγκεκριμένα με την ακουστική κιθάρα και τη φωνητική. Όσον αφορα τις ξένες γλώσσες, μιλά αγγλικά και γερμανικά. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ομάδας Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

 
 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΩΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Ανέστης Ζώτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 20 ετών και φοιτά στο 2ο έτος του τμήματος πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Του αρέσουν τα μαθηματικά, ο προγραμματισμός καθώς και η επιχειρηματικότητα. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ως μέλος στην ομάδα ηλεκτρονικής υποστήριξης του ΜΡΔ.

Γιωργοσ θεολογιδησ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Γιώργος Θεολογίδης είναι 18 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ, με κατεύθυνση τα Πληροφοριακά Συστήματα, και βρίσκεται στο πρώτο έτος των σπουδών του. Γενικά, ασχολείται με τον προγραμματισμό και τα μαθηματικά, και στα σχολικά του χρόνια έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς μαθηματικών. Η διοργάνωση του ΜΡΔ 2023 θα είναι η δεύτερη διαδοχική στην οποία θα συμμετάσχει ως μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

 
 

ΕΥΑ ΣΑΜΩΛΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Εύα Σαμώλη είναι 20 χρονών, γεννήθηκε και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτήτρια του τμήματος της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ασχολείται χρόνια με τον χορό και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 
 

ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Νίκος Αργυρίου κατάγεται από τους Γαλατάδες Πέλλας. Είναι 19 ετών και σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από μικρή ηλικία ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τα μαθηματικά όσο και για τις νέες τεχνολογίες. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

ΦΛΟΡΙΑΝ ΤΣΕΝΚΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Φλοριάν Τσένκο είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Ελασσόνα Λάρισας. Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας. Φοιτά στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παράλληλα εργάζεται σε κατάστημα εστίασης. Έχει συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής το 2019 (#WROHELLAS 2019) σε ομαδικό επίπεδο όπως επίσης και σε άλλες εθελοντικές δραστηριότητες, τόσο σχολικές όσο και εξωσχολικές. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με διάφορες διακρίσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ομιλούμενες ξένες γλώσσες του αποτελούν τα Αγγλικά και τα Αλβανικά. Το 2023 είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο ΜΡΔ ως μέλος της Ηλεκτρονικής υποστήριξης

 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κατάγεται από την Κεφαλονιά και είναι 19 ετών. Ζει στην Θεσσαλονίκη και φοιτά στο τμήμα των Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε πληθώρα προσομοιώσεις του Ο.Η.Ε., τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά (ΜΡΔ, TMUN), σε αγώνες ρητορικής τέχνης και επιχειρηματολογίας (“Μαθητές-Αγορητές” – ΑΡΤ) αλλά και ως εθελοντής βοηθώντας ολόψυχα για την ομαλή διεξαγωγή των διαφόρων συνεδρίων. Αποτελεί ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας νέων της ΕΕ με συμμετοχή σε συζητήσεις καίριων προβλημάτων τόσο της χώρας όσο και ολόκληρης της Ευρώπης με εκπροσώπους και αρμόδιους φορείς. Στελεχώνει τον πανελλήνιο Οργανισμό Infinity Greece ως HR Manager και ταυτόχρονα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνή προγράμματα Erasmus+ με στόχο την προώθηση του της . Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στην γαλλική γλώσσα. Τέλος, η επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορους τομείς τον καθιστά ικανό για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΛΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ο Ιωάννης – Άγγελος Μπελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Βρίσκεται στο 4ο έτος των σπουδών του στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης (TMXA) του ΑΠΘ και είναι απόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «De la Salle”. Από τα σχολικά του χρόνια έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μοντέλων προσομοίωσης οργανισμών στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γαλλικά. Παράλληλα, συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις και έχει βοηθήσει στη διοργάνωση αρκετών συνεδρίων και εκδηλώσεων. Ασχολείται αρκετά με τα υπολογιστικά συστήματα και ταυτόχρονα με τη δημιουργία τόσο έντυπου όσο και ψηφιακού γραφιστικού υλικού.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αγαπώντας τη θάλασσα και την τέχνη. Αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια «ο Απόστολος Παύλος» και συνεχίζει τις σπουδές της ως τριτοετής φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Έχει συμμετάσχει σε αρκετά workshops ρομποτικής και καινοτομίας, σε πανελλήνιους διαγωνισμούς – όπως το Young Business Talents – καθώς επίσης και σε όλες τις εθελοντικές δράσεις του σχολείου της. Έλαβε μέρος σε σχεδόν όλες τις διοργανώσεις ΜΡΔ και ΑΡΤ που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ως εθελόντρια και ως μέλος της Η.Υ. Έχοντας αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία στον τομέα λειτουργείας του συνεδρίου, έρχεται φέτος να δοκιμάσει της δυνάμεις της ως υπεύθυνη της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΙΩΣΗΦ ΣΑΑΝΤ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Ιωσήφ Σαάντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με τους υπολογιστές και τη φωτογραφία. Στα 12 του έτη ξεκίνησε να γράφει κώδικα, γεγονός που τον οδήγησε να σπουδάσει στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου και διανύει το 2ο έτος των σπουδών του. Στα σχολικά του χρόνια άρχισε να συμμετέχει σε μαθητικά, καθώς και σε φοιτητικά συνέδρια Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN), ως φωτογράφος. Φέτος όμως λόγω των νέων συνθηκών δεν θα συμμετάσχει ως φωτογράφος, όπως έκανε στο ΜΡΔ 2018 και 2019, αλλά ως μέλος της τεχνικής υποστήριξης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Δημήτρης Τσαλιγόπουλος είναι 22 χρονών, γεννήθηκε και ζεί στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρός είχε μία έλξη με τους υπολογιστές και την διαφορετική λογική τους, και έτσι και τώρα σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ. Με μεγάλο πάθος για τη μουσική, έχοντας συμμετάσχει σε προηγούμενα συνέδρια (ACMUN), διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με προγραμματισμό (Εβδομάδα Κώδικα), καθώς και στο πρώτο συνέδριο ΜΡΔ, θα βρίσκεται φέτος στην Ομάδα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης.