Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες

posted in: Τελευταία Νέα | 0

Μεγάλη τιμή για την προσομοίωση μας αποτέλεσε η πρόσκληση της ευρωβουλευτή κ. Μαρία Σπυράκη για να επισκεφθούν κάποιοι από τους συμμετέχοντες το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Το ενημερωτικό αυτό ταξίδι πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Μαρτίου και συμμετείχαν η Μαρία-Ειρήνη Παπαγιάννη και ο Σεραφείμ Σαργιαννίδης, μαθητές της Β’ Λυκείου που είχαν κληρωθεί στην Τελετή Λήξης του #ΜΡΔ2018 από τους βραβευθέντες μαθητές-διπλωμάτες. Επιπλέον, μετά από κλήρωση συμμετείχαν οι φοιτητές Αλέξανδρος Παντελάκος, Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, η Ανδρομάχη Σκλόπη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, η Μαρία Μερτζιμέκη και η Αναστασίια Αποστολάκη, Μέλη των προεδρείων των επιτροπών και ο Παναγιώτης Ποδιώτης, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής.

Οι δύο μαθητές συναντήθηκαν με τον κ. Δημήτρης Φατούρος και συζήτησαν για τον ΟΗΕ και το έργο του με έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα και στους 17 Στόχους του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα επισκέφθηκαν το Ευρωκοινοβούλιο, όπου παρακολούθησαν ένα σεμινάριο-συζήτηση από τον Γενικό Διευθυντή Επικοινωνίας, Μονάδα Επισκέψεων και Σεμιναρίων, κ. Γεώργιο Στυλιανού.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σπυράκη για τη μοναδική και αξέχαστη αυτή εμπειρία. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και της είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας έδωσε να επισκεφθούμε το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και για όσα μας προσέφερε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *