ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΚΛΟΠΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Ανδρομάχη Σκλόπη είναι 20 χρονών, απόφοιτος του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Από νεαρή ηλικία ο αθλητισμός έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της και στην εκπαίδευση της, έχοντας λάβει και αρκετές διακρίσεις. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά και έχει άριστες γνώσεις στην πληροφορική. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος προσομοιώσεων των Ηνωμένων Εθνών, της UNESCO, της Βουλής των Ελλήνων και σε ρητορικούς αγώνες ως δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη επικοινωνίας και υπεύθυνη μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έχει εργαστεί ως γραμματέας και έχει ασχοληθεί αρκετά με την επίβλεψη, τη δημιουργική απασχόληση και τη ψυχαγωγία παιδιών. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και παίζει βόλλεϋ.

ΑΝΘΗ ΠΟΖΑΤΖΙΔΟΥ

Υπεύθυνη Δημοσιογραφικής Ομάδας & Αρχισυνταξίας

Η Ανθή Ποζατζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση την επικοινωνία.  Έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις συνεδρίων ως δημοσιογράφος στο SimUnesCO, βοηθός αρχισυνταξίας και αρχισυντάκτρια στο Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη (ΜΡΔ), αρχισυντάκτρια, στο Αγώνες Ρητορικής Τέχνης (ΑΡΤ) και ως αρχισυντάκτρια στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων του Afixis (ΜΒΕ). Παράλληλα, αρθρογραφεί σε μία εφημερίδα σχετικά με διάφορα θέματα. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και βασικά Ισπανικά και δηλώνει λάτρης των τεχνών και ιδιαίτερα του κινηματογράφου, της μουσικής και της λογοτεχνίας, ενώ για το μότο της είναι πως «Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν».

Ανναογλου Μαργαριτης

ΥπεύθυνΟΣ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ο Αννάογλου Κουτσός Χρυσοβαλάντης Μαργαρίτης φοιτά στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από μικρή ηλικία ενδιαφερόταν για την δημοσιογραφία και την δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων. Αγαπά την μουσική και έχει φοιτήσει για 6 χρόνια στο Μουσικό Σχολείο της Δράμας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές προσομοιώσεις παρόμοιες με το ΜΡΔ ως μέλος της Δημοσιογραφικής Ομάδας. Τέλος, εδώ και 4 χρόνια διευθύνει τον δικό του ενημερωτικό ιστότοπο που καλύπτει διεθνή γεγονότα, ταξίδια και πολλά άλλα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ_

Γλυκερία Λουνή

Ονομάζομαι Γλυκερία Λουνή και είμαι 21 ετών. Κορίτσι της πόλης, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπουδάζω στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και φιλοδοξώ να γίνω δικαστής. Λατρεύω τη μουσική, τα βιβλία και μία μεγάλη κούπα καφέ. Μιλώ αγγλικά, γαλλικά και σκοπεύω να επεκταθώ και στα ιταλικά. Ασχολούμαι εδώ και 15 χρόνια με τους παραδοσιακούς χορούς, οι οποίοι πέρα από συνήθεια έχουν γίνει μια αγαπημένη διασκέδαση. Κυνηγώ μανιωδώς τα συνέδρια που σχετίζονται με τις σπουδές μου, ενώ λατρεύω και κάθε είδους διαγωνισμό. Έχω υπάρξει αρθρογράφος σε νεανικό blog, έχω συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και πέρσι ήμουν κριτής στους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης. Έχω εργαστεί σε διαφημιστική εταιρία και σε βιβλιοπωλείο, γεγονός που με έχει κάνει πιο επικοινωνιακή. Θεωρώ πως η εξωτερίκευση των σκέψεων μας στο χαρτί είναι η καλύτερη έκφραση τω συναισθημάτων μας.

Γραμμουστιάνου ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Η Αθανασία Γραμμουστιάνου είναι τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά. Το μάρκετινγκ, η επικοινωνιολογία και οι δημόσιες σχέσεις είναι μερικά από τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα. Εργάζεται ως συντάκτρια σε μία ιστοσελίδα κοινωνικού περιεχομένου. Η ίδια έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχες προσομοιώσεις Ηνωμένων Εθνών ως δημοσιογράφος και έχει αγαπήσει τον θεσμό αυτό αφήνοντας της την πιο γλυκιά ανάμνηση.

Παπαδημητροπούλου ΑΝΝΑ

Η Άννα Παπαδημητροπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ και κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη «Δημοσιογραφία στη Ψηφιακή Εποχή». Συμμετείχε σε διάφορες προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών, ενώ έχει ασχοληθεί με αγώνες ρητορικής τέχνης και επιχειρηματολογίας ως διαγωνιζόμενη και πλέον ως κριτής. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό σε διάφορες εκφάνσεις του και πρόσφατα με τη διδασκαλία και γλωσσική ένταξη των προσφύγων. Την ενδιαφέρει σημαντικά οτιδήποτε αφορά τις τέχνες, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το blogging.

ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Η Αλεξάνδρα Παύλου είναι 20 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Τα τελευταία τρία χρόνια διαμένει στη Θεσσαλονίκη και φοιτά στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση Δημοσιογραφίας. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική, το πιάνο και το τραγούδι. Η επιλογή της να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και την πολιτική, προήλθε από την συμμετοχή και την επιλογή της ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΚΑ’ Συνόδου Βουλής των Εφήβων. Έχει παρακολουθήσει και έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια, όπως το Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων, αλλά και στη Προσομοίωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Βουκουρέστι. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Τη χαρακτηρίζει η δυναμικότητα και η ευθύτητα της, αλλά και η αγάπη που έχει για την πολιτική.

ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ονομάζομαι Ελένη Καλογερίδου και κατάγομαι από τη Θήβα. Είμαι 20 ετών και διανύω το τρίτο έτος των σπουδών μου στο Τμήμα της Νομικής του ΑΠΘ. Με τη δημοσιογραφία ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων, επιχειρώντας να συνδυάσω τα δύο αντικείμενα που με ενδιαφέρουν. Η αγάπη μου για τις ξένες γλώσσες και την πολυπολιτισμικότητα με έχει ωθήσει στην εκμάθηση της αγγλικής, της γερμανικής και της ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας. Παράλληλα, στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη φωτογραφία και το kick boxing.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ_

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο Αντωνιάδης Στέφανος γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1999 και είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ασχολείται με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά τα τελευταία 6 χρόνια, ωστόσο επαγγελματικά ασχολείται τα τελευταία τρία με το εύρος της δουλειάς του να ποικίλει από την κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων και συναυλιών μέχρι γάμους βαφτίσεις και ατομικές φωτογραφίσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναλάβει φωτογραφικές δουλειές από την 7η και 8η «Ημέρα με τα Χρώματα», την κατασκήνωση Ελαιώνες, καθώς επίσης,  και τα περσινά ΜΡΔ και ΑΡΤ.

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΥΙΔ

Ο Γεώργιος Δαυίδ Αποστολίδης είναι 20 χρόνων και σπουδάζει στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία 5 χρόνια σαν χόμπι, ειδικότερα με θέματα το urban, street και architecture. Τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύει σε εκδηλώσεις και βαφτίσεις. Έχει συμμετάσχει στο προηγούμενο ΜΡΔ και ΕΛΑΡΤ. Στο μέλλον, θέλει να ασχοληθεί με την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, την ανάλυση δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών.

ΣΑΑΝΤ ΙΩΣΗΦ

Ο Ιωσήφ Σαάντ είναι 18 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με τους υπολογιστές και τη φωτογραφία. Αργότερα, άρχισε να ασχολείται και με την επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει συμμετάσχει ως φωτογράφος σε πολλά συνέδρια τύπου MUN, σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Φέτος, θα είναι η δεύτερη χρονιά που θα συμμετάσχει στο ΜΡΔ.