ΜΑΡΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑΣ

Η Μαρία Κρουστάλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα Αττικής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Βέλγιο και τη Γερμανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία, πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Από το 2017 είναι η Υπεύθυνη του τμήματος  Επικοινωνίας του Μη Κυβερνητικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού «Άφιξις».  Μετρά πληθώρα συμμετοχών σε συνέδρια προσομοιώσεων, από Δημοτικού Συμβουλίου ως και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Λατρεύει τα Youth Exchanges και τα Training Courses που προσφέρονται μέσω του Erasmus+ συμμετέχοντας σε αυτά αρκετά συχνά. Πιστεύει ακράδαντα πως το εκπαιδευτικό σύστημα μπορεί να μετατραπεί σε μία ευχάριστη και δημιουργική διεργασία για κάθε μαθητή. Μια διεργασία που θα μπορούσε να ξεκινήσει από το ΜΡΔ. Τέλος, όταν δεν ταξιδεύει ή δε βρίσκεται στο γήπεδο, θα προετοιμάζεται για κάποια χορευτική παράσταση.

ΑΝΘΗ ΠΟΖΑΤΖΙΔΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑΣ

Η Ανθή Ποζατζίδου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Δράμα. Βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών της στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρο του 2018 άρχισε για πρώτη φορά να συμμετάσχει σε συνέδρια με το SimUnesCO 2018. Το πρόγραμμα «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» είναι η δεύτερη της προσομοίωση και θα χαρεί πολύ να σας δει εκεί.

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΑΡΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η Ιωάννα Στογιαννάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη, όπου διανύει το τρίτο έτος των σπουδών της στο Τμήμα της Νομική Σχολής του Α.Π.Θ. Στον ελεύθερο της χρόνο γράφει ερασιτεχνικά , ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» ως δημοσιογράφος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ